sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Neulottu huivi ja villasukat sekä pussukka neuletyölle

Vuorossa on pitkästä aikaa neulepostaus! Syksyn pimeät saavat minut aina tarttumaan puikkoihin. Niin nytkin, joskin nyt olen vain saatellut loppuun kesällä aloitetut työt. Viimekesänä oli muutama pidempi matkustusrupeama lentokoneessa ja bussissa ja ne ajat toki täytyi hyötykäyttää neulomalla. Huivi valmistui jo silloin ja sukatkin melkein kokonaan, toisen sukan terän neuloin nyt valmiiksi.  
 
Minulla oli yksi kerä Novitan Noki -lankaa ja mietin, mihin se riittäisi. Siitä sai juuri ja juuri pienen ympyräksi ommellun huivin. Neuloin kolmellakymmenellä silmukalla sileää neulosta niin pitkään kuin lankaa riitti ja ompelin sen sitten ympyräksi. Huivista tuli juuri sopivan kokoinen takin kanssa pidettäväksi!

 
 
Tämä lanka oli minulle uusi tuttavuus: Regia ja väri Aquarius. Minulla on monia värikkäitä villasukkia, mutta kaipasin jotain hillitympää. Tässä vaihtelee kivasti harmaan eri sävyt ja raikastuksena mukana myös mintunvihreää (?). Sitä ei tosin taida erottaa kuvista. Ohje Novitan Nallelle tarkoitettu sukkaohje ja kudoin nro 3 bambupuikoilla (nekin olivat uusi tuttavuus, lentokonetta varten hankittu).
 
 
 
 

 
 
 
En voi olla laittamatta tähän vielä pientä ompelusta, koska tästä tuli pussukka neuletyölle. Sisään sopii mukavasti lankakerä, sukkapuikot ja pieni neuletyö (esim. sukat). Pussukka on vuoritettu ja se suljetaan vetoketjulla. Kuvassa pussukka molemmilta puolilta.
 

 
 
Syysterveisin
                             Virve
 
 
 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti