maanantai 23. heinäkuuta 2018

Kesämekkonen ja paitoja


Nyt olisi kesän kunniaksi vähän värikkäämpää täytettä vaatekaappiin! Tämä ihana Znokin ruusutrikoo on ostettu Ottobren myymälästä. Kaavana on luottokaava Ottobren Optic flowers (2/2015).

Optic flowers Ottobre, Znok Rosa Red

Helman jouduin kanttaamaan, kun sovitus vaiheessa totesin sen olevan liian lyhyt käännettäväksi.  Muissa yksityiskohdissa käytetty musta trikoo oli lopussa, mutta onneksi jemmasta löytyi punaista, niin sain helmankin tehtyä samalta istumalta. Ihan juhannukseksi ei tämä juhannusmekko valmistunut mutta näille helteille kuitenkin.

Tässä vielä kokoelma lyhythihaisia paitoja. Näissä on kaavoina käytetty Suuri käsityön (5/2017) T-paitaa ja Ottobren Trentoa (2/2011). Molemmat kaavat ovat mielestäni tosi niukkaa mitoitusta ja helma lyhyt, molempiin lisäsin 10 cm lisää pituutta ja Trentoon myös vähän leveyttä.  Punakukkaisen leikkelin vanhaa paitaa hyödyntäen.Kankaina näissä on ylhäällä vasemmalla Ommellisen Anemone, ylhäällä oikealla Ottobren myymälästä Znokin Rosa Red, alhaalla vasemmalla Verson puodista ja alhaalla oikealla ehkä Kangaskapinalta ostettu, ihan varmaksi en muista.


Tämä tiivis postaustahti voi nyt antaa mielikuvan ompelun täyteisestä kesästä, mutta tosiasiassa nämä ovat pidemmän ajan lukuessa valmistuneita, blogipäivityksiä ei vain ole tullut tehtyä.

Kesäterveisiä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti