lauantai 13. helmikuuta 2016

Pehmoja, pipoja ja turbaanipyyhkeitä

 
Viimevuoden puolella tuli väkerreltyä kaikenlaista pientä tekelettä. Kokosin tähän postaukseen niitä nyt jonkun verran.
 
Pöllön idea lähti kaupassa nähdystä ovistopparipöllöstä. Tämä on tosin ihan pehmo, asustelee tätä nykyä sohvalla tyynyjen seassa.
 
 
 
 
 
Tildan kettu meni joululahjaksi suvun nuorimmalle tulokkaalle. Ohje löytyi Tildan talvikirjasta. Tämä kettu tosin herätti hilpeyttä meidän pojissa, kun ei se kuulemma ketulta näytä sitten ollenkaan. Uudessa kodissaankin se on nimetty Vilijonkaksi =). Vilijonkka onkin sille kyllä aika osuva nimi. 

 
 
 
Tildan talvikirja löytyi kirpparilta ja sen verran ohjeista kyllä innostuin, että tarkoitus olisi niitä vielä kokeilla muitakin.
 
 
 
Turbaanipyyhkeet on kyllä hyvä keino pyyheliinojen kierrätykseen. Yhdestä normaalikokoisesta pyyhkeestä tulee kaksi turbaania tätä pienempää kokoa. Kuvan vihreä ja siniruutuinen on samasta pyyhkeestä. Niissä pituus on 63 cm ja korkeus korkeimmasta kohdasta 24 cm. Kiinnitys hoituu napilla ja renksulla. Tämä koko riittää hyvin olkapäille ulottuville hiuksille. 
 (Jostain syystä Blogger kutisti tätä kuvaa leveyssuunnassa, pahoittelen että se näyttää tältä!)
 
 
 
 
Tein kokeilun vuoksi myös yhden isomman, johon applikoin toiselle puolelle linnun ja toiselle lehden. Tässä  vaan kävi pieni ajatusmoka, sillä kun turbaanin laittaa päähän, tulee lintu pään takapuolelle ja se myös katsoo taaksepäin. Paitsi jos turbaanin käärii takaa ja kiinnittää eteen otsalle, sitten se tulisi oikein. Pituus tässä on 72 cm ka korkeus 26 cm. Tämän koon pitäisi riittää pitkillekin hiuksille.
 
 
 
Tässä vielä keväiset pipot ja tuubihuivi. Kangas on joskus ostettu Eurokankaasta.
 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti