tiistai 8. marraskuuta 2011

Huovutetut lapaset Purosta

Olen innostunut huovuttamisesta sen verran, että pipon jälkeen piti aloittaa heti uusi työ. Nyt oli vuorossa huovutetut lapaset Purosta, värinä Juolukka.


Ohje näihin lapasiin löytyi täältä Novitan sivuilta. Sen verran tosin tein muutoksia, että neuloin seiskaveikan Polkka -langasta ranneosat ja tein lapasten ranneosista lyhyemmät. Tuossa Polkassa on mukavasti sama värimaailma kuin Puron Juolukassa.

Tässä lapaset ennen huovutusta.


Ja tässä huovutuksen jälkeen. Huovutuksen tein samalla tavalla kuin viimeksikin, 40:n hienopesun pikaohjelmassa. Ensimmäisen pesun jälkeen eivät olleet vielä huopuneet tarpeeksi, joten toistin käsittelyn. Toisen pesukerran jälkeen olivat sopivat. Enköhän jo ala uskoa tuloksen tuolla pesutyylillä, joten seuraavalla kerralla kokeilen suoraan jotain tehokkaampaa ohjelmaa, jotta yksi pesu riittäisi. 


Ja tänään taas kävin ostamassa lisää lankoja huovutuksta varten... helppoa ja mukavaa, ja tulokset on (ainakin toistaiseksi) olleet mieleisiä!

4 kommenttia:

 1. Onpa hienot. Minullakin on juuri tuota puroa joten...

  VastaaPoista
 2. Kivat lapaset. Näin samantapaiset jossain blogissa ja ajattelin, että varsi oli varmasti tehty jälkikäteen, mutta ei ainakaan sinun tapauksessasi :)
  Meillä on muutamia huovutettuja lapasia, mutta just varsi on vähän hankala lumen kanssa. Voishan niihin tehdä jälkikäteenkin resorivarren.

  VastaaPoista
 3. Hienot lapaset! Tein samalaiset, tuli hyvät ja varmasti lämpöiset. Tuo resori ranteeseen on hyvä keksintö! Kiitos hyvästä ohjeesta ja selkeistä kuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava juttu jos ohjeesta ja kuvista on ollut apua! =)

   Poista