tiistai 23. elokuuta 2011

Myyräpaita ja pari autopaitaa

Nyt on vuorossa isoveljelle valmistuneet paidat. Kaikki ovat koossa 122 cm. Vaikka myyrä on erityisesti pikkuveljen suosikki, myös isoveli tykkää siitä kaikkien monstereiden ja "tulikilpa-autojen"  ja muiden hurjien koneiden lisäksi.  Niin paljon, että halusi sen kuvan paitaansa. Ja minähän toteutin toiveen ilomielin, koska mieluiten tekisinkin kaikkia söpöjä kuvia, mutta pojat ei sellaisia tahdo huolia.

Trikoot oman kylän kangaskaupasta, aplikaatio trikootilkuista, kaavana Let it be "juhlapaita" Ottobresta 6/2010.


Tämän paidan kaavana More gray raglan t-paita Ottobresta 4/2011. Autotrikoo Lasten metsolasta ja miehustan vihreä kirpparilta ostetun paidan uusiokäyttöä.
Tässä sama kaava kuin yläpuolen paidassa. Kangas joustofroteeta, myös Lasten metsolasta. Meillä on aikaisemmin ollut tätä samaa kangasta vihreänä, mutta kun alehyllystä löytyi, en voinut olla ostamatta.


4 kommenttia:

 1. Myyrä on aina yhtä ihana! Ja timppa tietenkin! Ja muutkin paitaset toki.. Tuota metsolan autofroteeta olen itsekin haikaillut, mutta vielä on jäänyt tilaamatta.

  VastaaPoista
 2. Satuin ensimmäistä kertaa blogiisi ja täältähän löytyi vaikka mitä kivaa. Minulla on poikia, joten on kiva nähdä poikien vaatteita.

  VastaaPoista
 3. Ihana myyrä, se vaan on aina yhtä valloittava :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo myyräaplikaatio!
  Autopaidat ovat varmasti pojille mieluisia :)

  VastaaPoista