torstai 26. toukokuuta 2011

Rottinkituolien pehmusteet

Hei taas! Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt pidemmän aikaa. Kevät on mennyt hurjalla vauhdilla ja pihatyöt ja kevätsiivoukset myös ottaneet oman aikansa. Kovin paljon en käsitöitä ole ehtinyt tekemään, mutta jotain pientä kuitenkin. Tähän postaukseen pääsevät uusiksi päällystetyt rottinkituolien pehmusteet.

Viikonloppuna pääsin käymään Eurokankaassa ja sieltä alehyllystä löytyi puoleen hintaan mukavan värikkäitä kankaita. Värit on valikoitunut tähän ihan sillä perusteella, mitä siellä hyllyssä sattui olemaan. Hintaa näille vajaalle neljälle metrille kangasta jäikin vain n.15 euroa.

Päällisiin tein toisen puolen toisella värillä. Niitä voi sitten käännellä fiiliksen tai likaisuuden mukaan. =) Kiinnitysnauhoja en näihin ommellut. Alkuperäisissä pehmusteissa ne olivat, mutta ei niitä silloinkaan tullut pidettyä kiinni solmittuna ja hyvin ovat pysyneet paikoillaan. Nyt tervetuloa vain aurinko ja lämpimät päivät!Meidän terassi on hyvin paahteinen ja kaikki värit haalistuvat siellä todella nopeasti. Tuolien alkuperäiset päälliset olivat todellakin pahasti kulahtaneet, vaikka eivät vielä monta vuotta vanhat olleetkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti