maanantai 30. toukokuuta 2011

Lokerikko autoon sekä pari muuta juttua

Kevätsiivousta tehdessäni kaapeista löytyi kaikenlaisia käsitöitä joita olen joskus tehnyt. Laitan nyt tänne muutamia niistä.

Tässä on muutama vuosi sitten tehty lokerikko autoon, jonka taskuihin lapset voi laittaa kaikenlaista ajanvietettä. Kankaana on farkkukankangas. Parissa taskussa on vetoketju ja osassa tuollaisia ikkunaluukkuja. Ikkunan virkaa toimittaa pari kerrosta tylliä. En osaa sanoa, onko se kovin kestävä ratkaisu pidempiaikaisessa käytössä, mutta toistaiseksi on kestänyt hyvin. Laittelin tuonne jotain taskuihin, että erottuisivat kuvassa paremmin. Kiinnityssysteeminä tässä on napilla kiinnittyvä kaitale yläreunassa ja kuminauha ommeltu lokerikon reunoihin hieman alempana, joka pujotetaan selkänojan taakse, jolloin lokerikko pysyy kiinni selkänojassa, eikä roiku suoraan alaspäin. Sitten tässä on paperinarusta askarreltuja ruusupalloja. Sisällä niissä on oasispallo ja kukat on punottu avatusta kapeasta paperinarusta pyörittämällä narua katkaistun coctailtikun ympärille.


Tässä kuva yksittäisistä kukista. Näitä tökitään palloon vieri viereen.


Siitä on kyllä pitkä aika kun nämä olen tehnyt. Ehkä noin kymmenen vuotta sitten. Olen käyttänyt näitä joskus koristeena roikkumassa ikkunassa. Lisäsin narun pallon ympärille ennen kukkien kiinnittämistä.


Viime talvena neuloin jämälangoista pipon ja kaulurin. Mallit omasta päästä. Lanka on nimeltään Hippie, olisiko valmistaja Novita, en muista varmaksi.


Veljeksistä nuorempi niitä tässä sovittelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti