torstai 12. huhtikuuta 2012


 Ompeluinnostus on jälleen iskenyt talven tauon jälkeen ja tuotostakin alkaa syntyä. Innostus näkyy valitettavasti myös siinä, että kankaita on tullut tilailtua vähän liiankin ahkerasti ja myös kirpparilta tarttuu mukaan liian herkästi "tästä ehkä ompelen joskus jotain" osastoa. Niinpä nurkat taas pursuaa kangaslaatikoita, jotka eivät enää mahdu mihinkään kaappeihin piiloon.

Tässä postauksessa on nuoremmalle veljekselle valmistuneita paitoja. Koko näissä kaikissa on 104 cm. Molemmat pitkähihaiset ommeltu luottokaava More graylla Ottobresta 4/2011. 


Trikoiseen tähtipaitaan pääsi lentelemään myyrä rakettinsa kanssa.


Tämä paita on velouria ja muurahainen löysi paikkansa sen rintamuksesta.


Muruneulosta oli jäljellä sen verran, että se riitti lyhythihaiseen puseroon. Koska tämä on vähän liian paksua lyhythihaiseksi t-paidaksi, tein siitä toisen paidan päällä pidettävän pusakan kengurutaskuineen.


Nuoremmalle veljekselle on vielä helppo tehdä, kun se huolii kaikki kuvat ja värit. Sen sijaan 6-vuotias isoveli ei suostu ottamaan mitä tahansa tekeleitä päälleen, toteaa vain että hoidossa kaverit nauraa jos laitan tuollaisen. Toisin sanoen autot vain kelpaavat. En uskonut tämän iän koittavan ihan näin pian!

4 kommenttia:

 1. Kivoja paitoja, varsinkin myyrä on aivan ihana!

  On kurjaa jos vaatteiden pitää kovin aikaisin jo olla tietynlaisia... Meillä pojalle kelpasi eskarissa vielä kaikki vaatteet, nyt ekalla on hieman valikoivampi.

  VastaaPoista
 2. Kaikesta huolimatta ajattelisin niin, että kyllä ne saa vielä kelvata mitä päällepuettavaksi annetaan. Vaikka vähän vääntöä tulisikin =)

  VastaaPoista
 3. Tuo Muruneuloksesta tehty pikkupusakka on jotenkin aivan valloittava :) Saako idean kopioida? Itselläni kun olisi muutamia Muru-kankaita, joille en ole keksinyt vielä käyttöä ja tässähän niille olisi aivan ihana käyttökohde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki idean saa kopioida! Ideoiden jakamisen mielellä tänne kirjoittelenkin =) Ja itsekin kalastelen ideoita toisten blogeista.

   Poista