torstai 14. huhtikuuta 2011

Pojalle farkkucaprit

Pojalle valmistui farkkucaprit samalla kaavalla kuin edellisen postauksen samettihousut. Koko on 122 cm.  Jonkin verran tein kaavaan muutoksia. Vyötäröllä on resorikaitale ja kuminauha. Eteen kuitenkin väkersin tuollaiset farkkukaitaleet. Se homma ei tainnut mennä ihan oppikirjojen mukaan, mutta onneksi sitä ei päällepäin huomaa. Polviin ompelin laskokset antamaan liikkumatilaa ja lahkeen pituus on puolipohkeeseen. Päädyin sovittelun jälkeen laittamaan kuminauhat vielä lahkeensuihiin. Kankaana käytin miehen vanhoja puhkikuluneita farkkuja, joten kulutusefektit löytyi ihan omasta takaa.


Alla oleva kuva on otettu ennen kuminauhojen lisäämistä lahkeisiin.


Tuntuu aina erityisen mukavalle kun saa tehtyä vanhasta uutta ja saa käytettyä kierrätysmateriaaleja. Harmi, että pääsen vaan niin harvoin isommille kirppareille, kun asustelen tällaisella pienehköllä paikkakunnalla. Mutta kyllähän täältäkin kirpparilta aina jotain löytää, kun vaan jaksaa siellä käydä.

3 kommenttia:

  1. Hienot! Pitäisiköhän minunkin.. Mies sai juuri yhdet farkut kulutettua puhki ja oli tarkoitus lykätä ne äidilleni jotta saa matonkuteita leikata. Ehkä pitääkin harkita uudelleen, olisi kyllä taatusti pehmeäksi kulutettua kangasta! :)

    VastaaPoista
  2. Hienosti toteutettu! Varmasti mukavat käytössä. :)

    VastaaPoista