torstai 30. joulukuuta 2010

Pingviinejä ja hippikukkaa

Tässä vielä joululahjaompeluja. Onneksi on näitä, mitä tänne laitella, sillä kamera unohtui jouluna mummolaan. Uusia ompeluja voi kuvata vasta kun se sieltä joskus saadaan. Vaikka ei tässä nyt ole tullut ommeltuakaan joulun jälkeen. Mielessä tosin jo pyörii mitä seuraavaksi alan tehdä.

Tässä on pienelle pojalle pingviinisetti. Koko on jotain 74-80cm. Koot ovat siksi näin epätarkkoja, koska olen isonnellut tai pienennellyt näitä eri koon kaavoista, joten tarkkaa kokoa on vaikea arvioida. (Toivottavasti kuitenkin sopivat saajalleen!) Pingviinitrikoo on Iikku-kiikusta, musta college tämän kylän kangaskaupasta.
 Housuihin hyppäsi aplikoitu pingviini.
Tässä vielä koko setti. 
Tässä yhdistettynä hippikukkaa ja keltaista joustista Lasten metsolasta. Kokona tässä n. 100 cm. Tulin ostaneeksi kangasta liian vähän ja kun siitä piti kaksi paitaa tulla, täytyi toiseen tehdä hihat hieman soveltaen. Resoreiksi olisin halunnut keltaista, mutta kun en löytänyt sopivaa sävyä, jouduin laittamaan ne valkoisena. Mutta ehkä se raikastaakin tätä ihan mukavasti.

Housut on Vilkas velourhousun kaavalla.
Ja vielä koko setti.
Ja lisää ongelmia kuvien tänne laittamisessa: osa vaakatasossa otetuista kuvista kääntyy pystyasentoon siirrettäessä bloggeriin. Osaan auttaa kuvien pienennys, mutta ei kaikkiin. Onko kuvien kääntymiseen muuta lääkettä kuin vain pienentää kuvia? Jos joku osaa auttaa, laita vastausta kommentteihin. Kiitos =).2 kommenttia:

  1. Pingviinit ovat aina yhtä ihania! Ja aivan mahtavia nuo pöllösetit, joutuukohan tuota pöllökangasta itsekin tilailemaan.. :)

    VastaaPoista
  2. Suloisia lapsen asusteita olet tehnyt !
    Tuo pingviini asu on niiiiiin ihana :)

    VastaaPoista