perjantai 3. elokuuta 2018

Kasseja kierrätysmateriaalista

Keräsin tähän kuvia kasseista joita olen vuoden aikana tehnyt. Nämä kaikki on valmistettu kierrätysmateriaalista: vanhoista vaatteista, verhoista tai lakanoista. Varsinkin farkku on erittäin inspiroiva kierrätysmateriaali. Siinä on jo valmiiksi kivoja yksityiskohtia ja yleensä elinkaarensa tässä vaiheessa se on jo lukuisten pesujen myötä tullut ihanan pehmeäksi! Pitsi ja kirkkaat värit sopivat mielestäni erityisen hyvin farkkuun yhdistettäväksi, niinpä siitä saa monenlaisia kokonaisuuksia.

Monikäyttöisyyden vuoksi tein kasseihin sisälle vetoketjutaskun ja johonkin myös vetoketjuttoman. 




Yllä olevan laukun sai veljen tyttö synttärilahjaksi. Siihen on käytetty farkkuliivimekkoa ja vuoriksi puuvillaa vanhasta paidasta.




Tämän yllä olevan laukun sai kummityttö lahjaksi. Siihen on käytetty minun vanhat farkut ja vuoriin vanhan mekon helman lyhennyksestä jäljelle jäänyt pala.




Koira/kissakassin tein nuorimmalle pojalle laukuksi päivähoitoon. Tässä on yhdistelty parien farkkujen lakeita sekä puuvillapaloja vanhoista paidoista, lakanoista ja verhoista.




Virkatun kassin materiaalina on kuteeksi revityt vanhat lakanat. Niitä oli jäänyt kaappiin pyörimään ajalta, jolloin kävin kutomassa mattoja. Kahvoiksi löytyi joskus jostain ostetut bambukahvat.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti