torstai 19. heinäkuuta 2012

Välillä pienenpientä

Olipa mukava sadaa syy ommella välillä pienenpieniä vaatteita! Nämä menivät vauvalahjaksi pienelle suloiselle tyttöselle. 

Ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilin kuminauharypytyksen tekoa. Ennakkoluulot asian vaikeudesta olivat tietenkin vuoren kokoisia, mutta homma osoittautuikin ihan helpoksi. Tällä systeemillä täytyy tehdä vielä joskus jotakin! Kangasta oli jäljellä enää niin vähän, että mekosta taisi tulla ennemminkin tunikamittainen. Koko on leveydestä 62, pituus jäi vähän vajaaksi. Kaava on (Ottobre 4/2011) Viviella mekko. Kangas on finecord samettia, ostettu joskus Kuopion Napista ja nauhasta. 


Nämä velouriset potkuhousut on Mustikkahaalarin kaavalla (Ottobre 6/2009). Muutoksia tein sen verran, että lahkeisiin laittelin resorit. Koko on 62cm. Velour on joskus tilattu Kangastukusta. Aplikoitu sydän löysi tiensä takamukseen.


2 kommenttia:

  1. Suloinen mekko ja hienot rypytykset!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit blogissani kommentoimassa, niin löysin tänne vastavierailulle! Kivoja juttuja olet tehnyt ja kaikenlisäksi aika samanlainen maku kuin mulla :) Kurkistelen tänne taas toisenkin kerran...

    VastaaPoista