maanantai 23. tammikuuta 2012

paitoja ja välivaatteitaViimevuoden puolella syyskaudella ei tullut juurikaan ommeltua pojille. Ompelukipinä iskikin sitten joulun ja uudenvuoden välillä ja vuoden alkupäivinä. Ja tässäpä on vielä loput tuolloin valmistuneet vaatekappaleet.


Molemmat paidat on ommeltu More Grey raglanpaidan kaavalla Ottobresta 4/2011. Olen käyttänyt sitä kaavaa ennenkin ja se on todella hyvän mallinen! Suosittelen!

Krokotiilipaita on kokoa 128 cm ja alla oleva paita reilu 98 cm. Trikoot on tilattu Lasten metsolasta. Näitä samoja tosin saa muualtakin.Sitten vielä muutamia lämmikkeitä ulkovaatteiden alle. Vaikka pakkasta ei tänä talvena paljon tunnu olevankaan, lämmintä tarvitaan ulkoillessa. Tässä valmistui vähän täydennystä ulkoiluvarusteisiin.Ihanan kirjavaisen fleecekankaan sain äidiltäni tuliaisiksi Virosta jo viime syksynä. Siitä valmistui pikkuveljelle välihaalari Jumpin' in haalarin kaavalla Ottobresta 6/2010.

Kangasta oli reilusti, joten ompelin samalla kaavalla myös toisen haalarin veljeni pojalle vietäväksi. Sen ompelin hieman kapealinjaista kaavaa väljemmäksi. Isompi haalari on kokoa 104 ca ja pienempi kokoa 92 cm.
Tämän fleecekankaan olen ostanut viimetalvena tämän kylän kangaskaupasta. Alunperin siitä piti tulla fleecetakki, mutta en sitä kuitenkaan saanut tehtyä. Isoveljen fleecehousut olivat unohtuneet joululoman ajaksi päiväkotiin, joten onhan toki helpompi ommella uudet, kuin hakea ne sieltä, vai kuinka ;) No, hyvä ne on olla toiset vaihtovarana.
3 kommenttia:

  1. Tuo on meilläkin tämän hetken suosikkipaitakaava, tosi hyvän mallinen! Kaikkea muutakin kivaa olet taas väkertänyt!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania ompeluksia taas. Ihania nuo kankaat.

    VastaaPoista
  3. Kivoja vaatteita olet ommellut! Nuo käyttämäsi kankaat ovat niin ihanan värikkäitä. Kaunis fleecepusero alempana :)

    VastaaPoista