maanantai 21. helmikuuta 2011

Arkikoruja


Vaihteen vuoksi innostuin korujen tekemisestä. Nämä ovat tällaisia arkikoruja, eivät mitenkään erikoisia, mutta näitä oli ihan mukava tehdä.  

Tässä on lasihelmiä solmittu puuvillanaruun.


Tässä on puuhelmiä solmittu puuvillanaruun. Tämän kanssa kävi vähän hassusti. En osannut tehdä solmuja tarpeeksi tiukoiksi ja sitten korun valmistuttua pojat halusivat katsoa sitä. Tietenkin siitä tuli riita, jolloin toinen kiskoi korua toiseen suuntaan ja toinen toiseen. Solmut menivät tiukemmalle ja helmet ovat jossain kohti nauhaa paljon löydemmässä kuin toisessa kohdassa. Lisäksi solmuista tuli niin pienet, että helmet menee niistä yli. No, voi tätä silti pitää. Onneksi ainekset eivät ole erityisen kalliita.Tässä on lasihelmiä nahkanarussa.Tässä on osoitus netistä tilaamiseen liittyvistä ongelmista. Verkkokaupan sivuilla ollit millefioridonitsi oli tosi kaunis, mutta kun ne kaikki ovat yksilöitä, tämä ei ollut sellainen kuin ajattelin. Mutta voi tätä silti käyttää =).


Vanhempi veljeksistä innostui myös helmitöistä, kun näki äidin puurastavan niiden parissa. Hänkin halusi tehdä oman korun, ja tässä tulos siitä. =)

 

2 kommenttia:

  1. Kauniita ilmeikkäitä käyttökoruja. Isovekkukin on taitava sormistaan. :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita koruja! Annahan lastenkin pujotella helmiä, tulee lisää sorminäppäryyttä. Noitahan voi joskus myöhemmin purkaa jos haluaa ja koota uudelleen. :)

    VastaaPoista